Telefon: 021 35 00 114 Email: office@planetswimandgym.ro
Antrenori Cei mai buni antrenori

MIHAELA BUNEA

Personal Fitness Trainer AFAA, NY
Certificari:
AFAA si YMCA : Group Fitness , Bootcamp, Body Sculpt, Step, Mat Pilates
Trainer Capoeira Aerobik
Instructor Internatinal Kangoo Jumps
Certificati BOSU Complete Workout System, BOSU Core Advanced
Tehnician Nutritionist

Studii:
American Fitness and Aerobic Association of America

60%

KICK

lovituri de box, tehnici de kickbox, elemente de capoeira, muautai si mma, toate se desfasoara intr.un stil alert si cu o muzica pe masura. La sfarsitul celor 40 de min de antrement intens urmeaza serii de abdomene, care continua solicitarea la maxim a musculaturii, si finalizarea clasei cu stretching pentru relaxare si un sentiment placut.

70%

PUMP

o clasa conceputa astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor. Ofera beneficii atat fizice ( cresterea rezistentei musculare, intarirea sistemului cardiovascular, scaderea tesutului adipos, tonifierea generala ), cat si psihice ( favorizeaza eliberarea de endorfine, refacerea celulelor si a sistemului nervos, indeparteaza stresul ). Sunt folosite : stepper-ul, bara, ganterele, discurile.

30%

YOGALATES

este o aparitie noua in lumea fitness-ului si consta intr-o combinatie de elemente de pilates si pozitii de yoga. Accentul este pus pe intarirea musculaturii trunchiului ( abdomen si spate ) si pe corectarea posturii. Exercitiile fizice se imbina cu cele de meditatie, avand ca rezultat un corp mai sanatos si o minte mai relaxata.