Telefon: 021 35 00 114 Email: office@planetswimandgym.ro
PLANET Swim & Gym Pipera

Planet Swim & Gym

Planet Club Swim & Gym este locul unde iti poti petrece toata ziua, fie practicarea sportul preferat (fitness, aerobic, inot, cycling, xbody, trx training) sau de relaxare (masaj, tratamente corporale), servicii de infrumusetare (coafat, manichiura/pedichiura, tratamente faciale,cosmetica) puse la dispozitie de Salonul Platinum Beauty din incinta clubului. Dupa sport, va puteti energiza cu un meniu sanatos si cocktailuri de fructe proaspete la barul nostru (Planet Bistro).

Activitati

Clasele de inot sunt frumoase si eficiente, fara restrictii de varsta si cu beneficii nenumarate asupra sanatatii. Si in cazul copiilor acest sport face adevarate minuni, incepand cu dezvoltarea fizica si psihica, cu influentele remarcabile asupra sanatatii inimii si plamanilor si, terminand, de ce nu, cu arderea grasimilor.

Este considerat un sport complex, care lucreaza absolut toate grupele musculare, imbinand miscari de brate si picioare (imprumutate din programele de aerobic), ce se executa in apa de adancime medie, pe fond muzical si uneori cu echipamente ajutatoare.

Pe langa beneficiile aduse de orice activitate fizica, efectuarea exercitiilor de gimnastica aerobica in apa asigura protejarea completa a articulatiilor si tendoanelor datorita fenomenului de flotabilitate (apa sustine 90% din greutatea corpului, sau altfel spus, forta gravitationala este mult mai mica in apa decat pe uscat)

Participantii la orele de spinning ard in medie 500 calorii la fiecare sedinta de 40 minute.
Exercitiile de spinning tonifica muschii gluteali, abdomenul, partea posterioara si picioarele, dar intregul corp beneficiaza de pe urma miscarii.

Daca te intereseaza sa-ti sculptezi mai ales partea inferioara a corpului, spinning-ul este perfect pentru tine

Faci antrenamente la sala , dar toate drumurile duc spre nicaieri !?

Noi va putem ajuta in a obtine rezultatele dorite! Echipa noastra de Certified Trainers va ajuta sa va motivati, este gata si dispus sa va ajute sa creati un brand nou, tine !

Fie ca este vorba ajutandu-va sa scapati de acele kilograme pentru vacanta, tonifierea pentru Spring Break sau doar pentru a imbunatati fitness general si a calitatii vietii , trainerii nostri personali pot crea un program unic de fitness conceput exclusiv pentru tine!

Va asteapta cu o gama diversificata de servicii de infrumusetare: coafat, manichiura/pedichiura, tratamente faciale, cosmetica

In functie de momentul ales pentru exercitiile sportive zilnice, specialistii recomanda o serie de alimente numai bune de consumat dupa efort intens. Cum nu vrei nici sa te ingrasi, dar nici sa iti lipsesti corpul de nutrienti si saruri, trebuie sa ai mare grija ce mananci dupa ce mergi la sala.